Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Er zijn allerlei goede redenen om voor een programma van de UvA Summer School te kiezen. Bekijk de video en lees 7 van die redenen hieronder.
UvA Summer School

Inpsirerende programma's

Onze programma's zijn van een hoog niveau en stellen je academische kwaliteiten op de proef. Ze kunnen een prima introductie zijn in nieuw vakgebied of een aanvulling vormen op je huidige studie. De meeste programma’s zijn gebaseerd op de interdisciplinaire thema’s die onze universiteit hoog in het vaandel heeft.

Credits

Verschillende zomerprogramma's bieden de mogelijkheid ECTS te verdienen.

Internationale gemeenschap

Honderden studenten van over de hele wereld komen in de zomer naar Amsterdam voor de Engelstalige programma’s van de UvA Summer School. Doe je mee aan zo’n programma, dan word jij ook onderdeel van een kleurrijke internationale gemeenschap.

Intelectuele 'hub'

De UvA en de stad Amsterdam vormen een intellectuele ‘hub’ in het land en in de wereld; wetenschap, cultuur en maatschappij gaan hier hand in hand.

Studeer aan een universiteit met internationaal aanzien

De UvA staat steevast in de top 100 van internationale ranglijsten: onder andere op de 77ste plaats in de Times Higher Education World University Rankings en op de 50ste plaats in QS World University Rankings.

Ontdek de UvA

De UvA Summer School is een makkelijke en betaalbare manier om van binnenuit kennis te maken met onze universiteit.

Ontdek Amsterdam

Wij vinden Amsterdam een heerlijke plek in de zomer, maar je bent van harte welkom dat zelf te komen ervaren. Kom ook eens genieten van al onze terrassen, parken, grachten en festivals.