Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Zomerprogramma
Zomercursus Wiskunde A en B

Heb je een wiskunde deficiëntie voor jouw vervolgopleiding? Of heb je interesse in wiskunde en wil je jouw kennis bijspijkeren? Volg dan de Zomercursus Wiskunde!

KdVI-Zomercursus-shutterstock
Foto: shutterstock

Het Korteweg-de Vries Instituut voor Wiskunde organiseert in de maand juli gedurende 4 weken intensieve cursussen Wiskunde A en Wiskunde B. Het doel van deze intensieve cursussen is om de deelnemers op het eindniveau vwo Wiskunde A dan wel Wiskunde B te brengen.

Voor wie is het bedoeld?

De zomercursus is bedoeld voor iedereen met een vwo-diploma of hbo-propedeuse die een universitaire studie wil gaan doen, maar niet voldoet aan de wiskunde toelatingseis. De cursus bereidt je optimaal voor op het aansluitende toelatingsexamen. Ook andere geïnteresseerden die hun wiskunde willen bijspijkeren zijn welkom op deze cursus. De gewenste voorkennis om deze cursus te volgen is ruwweg eind vierde klas vwo of eind vijfde klas havo wiskunde.

Locatie en data

Locatie: Science Park 904, Amsterdam

Data cursussen: 29 juni 2020 t/m 24 juli 2020

Data examens: 27 juli 2020 en 3 augustus 2020 (herkansing)

Voertaal

Nederlands

Kosten

De kosten voor de zomercursus (inclusief syllabus en toelatingsexamen) bedragen € 595,00

Certificaat

Bij voldoende aanwezigheid ontvang je een bewijs van deelname na afloop van de cursus. Als je het toelatingsexamen met een voldoende afsluit ontvang je een certificaat waarin vermeld wordt dat je de wiskundestof beheerst op het niveau eindexamen vwo.

Aanmelding

De online inschrijving start op 4 november 2019.

Meer informatie

Meer informatie zoals de stof van de zomercursus,  de gewenste voorkennis, de cursustijden en de aanmeldingsprocedure kun je hier vinden:

Contact

Neem voor vragen contact op via telefoonnummer: 020-525 5091

Zomercursus Wiskunde A en B
Diploma
Vorm Kortlopend
Studielast 160 uur EC,
Voertaal Nederlands
Start Juli